Skip to content

Fun ABC

12/04/2013

De ceva timp am ineput sa ii descarc joculete pe telefon pentru David. Incerc sa gasesc joculete cat mai educative, preferabil care sa il ajute sa invete limba engleza si in acelasi timp sa ocupe timpi de asteptare/plictiseala (in masina, in vreo sala de asteptare etc.) Am inceput sa caut joculete de curand, motivata de un drum mai lung cu masina si aflandu-ma in pana de idei pentru a umple timpul lui David in timp ce incercam sa pastram si o oarecare liniste pentru ca Matei dormea.

Ei bine, am luat ceva joculete stil puzzle (ca doar are o mare pasiune pentru puzzle-ul), cateva cu animale (tot in engleza) si unul memory. De unele am fost dezamagita, de unele multumita. Dar pentru ca ma limitez la cele gratuite, ma gandesc ca nu pot fi prea pretentioasa.

Acum am descoperit un alt joculet educativ, cu alfabetul romanesc, vesel si jucaus si nu in ultimul rand gratuit. Ejuk sunt cei care l-au mesterit si joculetul il gasiti aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.ejuk.funabc (mai exact in play store). Se descarca repejor.

De ce imi place? Pentru ca e romanesc, are literele (si mari si mici) cu diacritice. Se aud clar, imaginile sunt frumos colorate si vesele. Fiecare litera este insotita de un animal. Se pot vizualiza la rand, in ordinea literelor alfabetului, dar si la alegere.

Spor la….alfabet!

 

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: